Accountant Sint-Oedenrode

U kunt bij ons als particulier of (startende) MKB/ZZP-er terecht voor diensten op het gebied van administratie en belastingen.

Accountant Sint-Oedenrode

Ik ben in het verleden werkzaam geweest als assistent-accountant en relatiebeheerder. Dit hield in het  bespreken van jaarcijfers en verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften bij accountantskantoor ABAB. Verder heb ik in mijn overige werkzaamheden in het bedrijfsleven regelmatig contact met de accountant gehad voor het uitwerken van de jaarrekening.

Bent u op zoek naar een goede boekhouder in Sint-Oedenrode waarbij ik uw gehele boekhouding uit handen neem? Een boekhouder die werkt tegen een vaste prijs met een abonnement? Dan bent u bij de N-K-B in Sint-Oedenrode aan het juiste adres.

Wat doet een Accountant?

Deze gaat over de boekhouding en de financiële administratie van bedrijven en instanties. Verder beoordeelt deze de boekhouding en financiële administratie van bedrijven en instanties. Financiële jaarverslaglegging en rapportage. Jaarrekening opstellen en interpreteren.

Als specialist in administratie en belastingen in de regio Sint-Oedenrode, Veghel en Schijndel, ben ik in staat snel te schakelen en in alle bedrijfsaspecten mee te denken. U krijgt van mij altijd persoonlijke aandacht, begeleiding en advies op maat.

Wilt u zelf ervaren of mijn dienstverlening bij u of uw onderneming past? Maak gerust een afspraak. Ik zorg voor een luisterend oor en een goed passend voorstel.

Accountantskantoor Sint-Oedenrode Accountant
Accountantskantoor Sint-Oedenrode Accountant
Scroll naar boven