Boekhouder Sint-Oedenrode

U kunt bij ons als particulier of (startende) MKB/ZZP-er terecht voor diensten op het gebied van administratie en belastingen.

N-K-B is dé boekhouder voor Sint-Oedenrode en omgeving

Bent u op zoek naar een boekhouder in uw regio die u financieel ontzorgt en uw boekhouding uit handen neemt? Een boekhouder die werkt tegen een vaste prijs met een abonnement? Dan bent u bij de N-K-B boekhouder in Sint-Oedenrode aan het juiste adres.

Bij onze boekhouder in Sint-Oedenrode krijgt u professionele financiële ondersteuning en uitgebreide persoonlijke aandacht. Ook krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt dat proactief met u meedenkt en u helpt bij uw boekhouding. Door de inschakeling van onze boekhouder in Sint-Oedenrode krijgt u de zorg en aandacht die nodig is om uw ambities waar te maken, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Creatief, oplossingsgericht, maar wel realistisch, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Bij N-K-B Administratie en Advies staat u als klant centraal. Directe lijnen en snel antwoord. Zodat u verder kunt met uw onderneming. Neem contact op met ons in Sint-Oedenrode en ervaar hoe het ook kan.

Administratie en/of boekhouding

En uw administratie of boekhouding van uw onderneming? Dit wordt bij ons automatisch verwerkt tot aan uw jaarrekening toe. Real time inzicht in al uw cijfers en dit alles in een volledig geautomatiseerd proces. Snel, veilig en accuraat. En dit alles tegen een vast tarief! Geen voorschotten, afrekeningen en onverwachte facturen. Bel gerust voor een kennismakingsgesprek  of vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u meteen wat u van ons kunt verwachten.

Scroll naar boven