Accountantskantoor Sint-Oedenrode

U kunt bij ons als particulier of (startende) MKB/ZZP-er terecht voor diensten op het gebied van administratie en belastingen.

Accountantskantoor Sint-Oedenrode

Ik ben in het verleden werkzaam geweest als assistent-accountant en relatiebeheerder. Hierbij besprak ik de jaarcijfers en verzorgde ik alle voorkomende belastingaangiften bij accountantskantoor ABAB. In mijn functie bij het bedrijfsleven heb ik regelmatig contact gehad met de accountant voor het correct uitwerken van de jaarrekening.

Bent u op zoek naar een Accountantskantoor in Sint-Oedenrode?  Ik kan u bontzorgen door uw boekhouding uit handen te nemen. Ik werk als  boekhouder tegen een vaste prijs met een abonnement? Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse, dan bent u bij de N-K-B boekhouder in Sint-Oedenrode aan het juiste adres.

Wat doet een Accountantskantoor?

Boekhouding en de financiële administratie van bedrijven en instanties organiseren en voeren. Verder de boekhouding en financiële administratie van bedrijven en instanties controleren en beoordelen. Financiële jaarverslaglegging en rapportage. Jaarrekening opstellen en interpreteren.

Als specialist in administratie en belastingen in de regio Sint-Oedenrode, Veghel en Schijndel, ben ik in staat snel te schakelen en in alle bedrijfsaspecten mee te denken. U krijgt van mij altijd persoonlijke aandacht, begeleiding en advies op maat.

Wilt u zelf ervaren of mijn dienstverlening bij u of uw onderneming past? Maak gerust een afspraak. Ik zorg voor een luisterend oor en een goed passend voorstel.

Accountantskantoor Sint-Oedenrode Accountant
Accountantskantoor Sint-Oedenrode Accountant
Scroll naar boven